Tilamme

Huipputason simulaattori käytössäsi

Tiloissa on huipputason golfsimulaattori, joka taipuu monenlaiseen käyttöön. Tule pitämään perheesi kanssa hauskaa tai  kehittämään lyöntiäsi! Simulaattorilla pelaamisessa aika kulkee kuin siivillä ja nautinto on taattu!

Golfsimulaattorin käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen. Kun tulet tilaan, niin yhden napin painalluksen jälkeen pääset valitsemaan haluamasi kentän ympäri maailmaa. Voit halutessasi myös esimerkiksi mennä harjoittelemaan lyöntiäsi virtuaaliselle rangelle, jolloin palautteena saat jokaisesta lyönnistäsi dataa.

Simulaattorilla on myös perheet tervetulleita pitämään hauskaa. Simulaattorista löytyy erilaisia pelejä, jotka sopivat myös nuoremmille pelaajille. Valittavana on esimerkiksi talojen tuhoaminen, minigolf tai chippikilpailu. Minipelejä on yli kymmenen erilaista, joista jokainen varmasti löytää omansa. Nyt on loistava paikka lähteä kokeilemaan puraiseeko golf-kärpänen myös sinua!

Pidä kokouksesi innovatiivisessa tilassa

Miltä kuulostaisi kokous nurmella huipputekniikka käden ulottuvilla?

Tiloissamme on käytössänne iso screeni sekä 75″ näyttö. Kokouksestanne tulee varmasti kokemuksen arvoinen. Tilamme sijaitsevat Härmän Kuntokeskuksen yhteydessä, joten vaativammatkin kokousvieraat saamme palveltua yhdistämällä osaamisemme. Ruokailut, kahvitukset tai vaikka saunomiset voit varata kokouksen yhteyteen helposti. Ota yhteyttä, niin räätlöidään teille sopiva kokouspaketti!

Leffailta tai kisastudio mielessä?

Etsitkö paikkaa jääkiekko finaalin katseluun tai haluaisitko katsoa elokuvan omalla porukalla?

Tilojemme käytössä vain mielikuvitus on rajana. Olipa kyseessä syntymäpäivät, kisastudio tai leffailta, varaa tila käyttöösi. Tiloissa on  korkeatasoinen videotykki, josta voit helposti peilata haluamaasi sisältöä. Mukavat säkkituolit viimeistelevät katselukokemuksen.

Vieritä ylös